E313 Antwerpen => Lummen thv Tessenderlo : een lang flitscontrole

Door Pinni3


Datum van foto's: maandag 5 maart 2012
Tijdstip: 14:55

Vandaag was het weer redelijk druk qua snelheid controles.
Zo stond er onder meer in Bekkevoort een snelheid controle van WPR VlaamsBrabant.


klik op het plaatje voor een vergroting van de foto Deze stond, ter hoogte van de af en oprit complex, mooi in de middenberm weggestopt achter een haagje dat al zijn blaren kwijt was.
Het leek wel een Nayway aan alle meldingen te zien maar dat was het blijkbaar niet. klik op het plaatje voor een vergroting van de foto
klik op het plaatje voor een vergroting van de foto Op de terugweg toch even een kijkje gaan nemen aan het de parking in Tessenderlo op de E313. Deze was al van in de voormiddag bij flitsservice.be al gemeld en Q riep hem in de namiddag nog af ??? Blijkbaar was het nog altijd prijs op de E313 Antwerpen -> Lummen Het koffiebus stond klaar op de dienstparking van afrit beringen met enkele klanten.
Er was ook nog een Anonieme wagen aanwezig de LEQ-518. Vermoedelijk diende deze niet voor onderscheppingen maar enkel voor vervoer van agenten die koffie uitdeelde aan de koffiebus. klik op het plaatje voor een vergroting van de foto
klik op het plaatje voor een vergroting van de foto Even verderop zag ik al een Mesta 210C hoog uitsteken naast een verlichtingspaal. Een beetje verscholen maar wel nog goed zichbaar als je van Antwerpen naar Lummen reed.
Toch maar even de parking opgereden en even vlug wat foto’s genomen van de opstelling. De extra batterij zullen ze wel nodig gehad hebben met de Mesta 210C aangezien ze hier al van de voormiddag stonden te flitsen. klik op het plaatje voor een vergroting van de foto
klik op het plaatje voor een vergroting van de foto Een paar foto’s van de flitswagens uit het wagenpark van WPR Limburg mochten niet ontbreken.
klik op het plaatje voor een vergroting van de foto


Had me ondertussen nog even voorgesteld bij de agenten. en tegelijkertijd staat er nog eentje te tweeten aan de overkant van de autostrade: “@flitsservicebel #radar lim #e313 Tessenderlo ri lummen met onderschepping. Zag k daar trouwens @pinni32 met de agent praten?” Een mooie afsluiter want had nog enkele dingen te doen thuis.


Tekst en foto's: Tekst en foto's: Pinni3

De uitingen en meningen die in dit artikel worden uitgedrukt geven niet noodzakelijk de mening of het standpunt van flitsservice.be weer en is voor volle verantwoording van de auteur.


flitsservice.be wordt gesponserd door:
Terug naar het reportage overzicht