E17 Beervelde - Imitatie Oostkamp bij WPR O-VL

Door Vince


Datum van foto's: zaterdag 23 februari 2013
Tijdstip: 13u30klik op het plaatje voor een vergroting van de foto Opnieuw een geluksdag vandaag! Voor sommigen die op onderstaande locatie voorbijkwamen waarschijnlijk niet… E17 ri Gent hmp 61.0 net na Beervelde achter de geluidsschermen.
De WPR OVL was dus vandaag actief op de E17 thv Beervelde. Deze melding is de laatste weken reeds meermaals verschenen maar toen was ik jammer genoeg steeds te laat of niet in de buurt. Dit keer had ik meer geluk! De controle werd rond 08:50 voor het eerst gemeld. klik op het plaatje voor een vergroting van de foto
klik op het plaatje voor een vergroting van de foto Deze controle doet me denken aan de gekende locatie op de E40 in Oostkamp waar men ook geregeld achter de geluidsmuur staat. Hierover kan je op de site ook een reportage terugvinden.
De nieuwe Passat (1-BSX-154) stond via de inham achter de geluidsmuur geparkeerd en zelfs de digitale Mesta 210C was vanop de E17 niet zichtbaar. De enige referentie was het rood/witte uitlijnpaaltje die tegen de vangrail stond maar dat was mij zelfs niet opgevallen bij het nemen van de foto’s. klik op het plaatje voor een vergroting van de foto
klik op het plaatje voor een vergroting van de foto De melding werd rond 13:00 niet meer omgeroepen op Q-Music terwijl die er wel nog stond. Toen ik rond 13:45 terugreed langs de locatie zag ik dat de agent het statief aan het inpakken was.
Ik denk dat er hier veel mensen op de bon gegaan zijn. Remlichten zag je niet en de flits van de Mesta zag je ook niet afgaan of viel me toch niet op. klik op het plaatje voor een vergroting van de foto
klik op het plaatje voor een vergroting van de foto Deze controle vindt voornamelijk plaats tijdens de weekends aangezien er tijdens de week teveel vrachtverkeer is en dan heeft flitsen vanuit de rechterberm weinig nut.
En deze foto is ook nog bijgevoegd. Niet alleen met statief maar ook met de radar in de container en bijhorende Fiat Ducato bus flitst de wegpolitie hier. klik op het plaatje voor een vergroting van de foto
klik op het plaatje voor een vergroting van de foto Nu is de container wel >zichtbaar< opgesteld wat alleszins beter is dan volledig achter de brugpailer of geluidsscherm. Dank aan de inzender voor de bijkomende fotos.

Tekst en foto's: Tekst en foto's: Vince

De uitingen en meningen die in dit artikel worden uitgedrukt geven niet noodzakelijk de mening of het standpunt van flitsservice.be weer en is voor volle verantwoording van de auteur.


flitsservice.be wordt gesponserd door:
Terug naar het reportage overzicht