3-maal flitswerk op de snelweg

Door Pinni3


Datum van foto's: zondag 12 februari 2012
Tijdstip:

Vandaag waren er relatief veel flitsmeldingen op de E313 en E314
De wagens waren allemaal een Opel Vectra.
Voor Limburg de donkerblauwe TEZ-412 op de E314 tussen Lummen en Halen in de middenberm.
Hij zorgde voor nogal wat verwarring bij Q-music (waarschijnlijk de melder die verward was) Q Melde namelijk “E314 Halen in beide richtingen”

klik op het plaatje voor een vergroting van de foto De verwarring kwam er omdat de neus van de wagen richting Lummen stond en de MNF6 radar hoog op zijn pootjes richting Leuven.
Er zat geen radarkegel in de neus van de donkerblauwe TEZ-412. klik op het plaatje voor een vergroting van de foto
klik op het plaatje voor een vergroting van de foto Op mijn weg naar ginder kreeg ik via Twitter een bericht van @FlitsserviceBEL met een nieuwe vallende ster op de E313 ter hoogte van Hasselt-West onder de brug achter het reclamebord.
De flitswagen die hier stond was de grijze LPM-928, ook een wagen van WPR limburg. De MNF6-set stond deze keer tussen het reclame bord en de brugpijler in en met een zekere regelmaat ging de flits af. klik op het plaatje voor een vergroting van de foto
klik op het plaatje voor een vergroting van de foto Mooi opgesteld tussen het reclame bord en de brugpeiler
Toen kwam er nog de melding van de E313 Lummen richting Antwerpen ter hoogte van Massenhoven. Op mij weg naar ginder nog een heel aantal bestuurders gewaarschuwd voor de vallende ster in Hasselt-West. Iedereen bedankte terug. klik op het plaatje voor een vergroting van de foto
klik op het plaatje voor een vergroting van de foto De flitswagen van de melding van Massenhoven, daar was niet naast te kijken. Toch gingen er ongelofelijk veel mensen op de bon. Hier stond de donker blauwe LPM-929 van Antwerpen te flitsen. Opletten op de snelweg dus, vooral in het weekend wanneer er weinig vrachtverkeer is en er dus sneller gereden kan worden.

Tekst en foto's: Tekst en foto's: Pinni3

De uitingen en meningen die in dit artikel worden uitgedrukt geven niet noodzakelijk de mening of het standpunt van flitsservice.be weer en is voor volle verantwoording van de auteur.


flitsservice.be wordt gesponserd door:
Terug naar het reportage overzicht